Barbecue

Adres

Buurtvereniging 'De Kom'

Martinusweg 13

6905 AR Oud-Zevenaar

 

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Kijk hiervoor bij CONTACT

 

Barbecue 2015

Jaarlijks staat onze buurt barbecue op de agenda en dan is het een beetje aan het weer of we deze buitenactiviteit ook door kunnen laten gaan. Vorig was het weer te slecht maar dit jaar was het weer prima. Een lekker zonnetje op zondag 30 augustus!…

Een lekker zonnetje ook op de zaterdag ervoor. Een zaterdag waarop we met vereende krachten de buitenboel van de school aanpakken. Grasmaaien, onkruid wieden, takken en andere rommel opruimen. Het hekwerk repareren en de boel netjes aanvegen. Het plein is weer klaar voor de barbecue en natuurlijk voor een nieuw schooljaar.

De zondagmorgen staat in het teken van het inrichten van de feestlocatie. Tafels en stoelen worden klaargezet. De barbecues en de barbecueschotels worden opgehaald bij Scholten in Groessen. De slingers worden opgehangen. Sappleflap brengt het springkussen, speciaal voor de kleinste buurtgenoten en de koelwagen van Lex wordt geïnstalleerd om hapjes en drankjes lekker op temperatuur te houden.

Na de middag verzamelen de eerste gasten zich op het schoolplein. Rond 14.30 is het gezellig druk en wordt de barbecue aangestoken. Volop tijd om lekker bij te praten over de vakanties en alles wat ons zo in de buurt bezig houdt. Het bleef nog lang onrustig ……………….

 

We hebben samen weer een hele gezellig middag gehad.

 

Kijk bij de FOTO's van ”De Kom” voor wat gezellige plaatjes van dit leuke weekend!

 

Nancy

"De Kom"

Oud-Zevenaar

 

Op deze website krijgt u een beeld van wie we zijn en wat we doen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de site, maar de beste manier om kennis te maken met de buurtvereniging is zelf meedoen. Dus lid worden en mee doen aan de activiteiten. Graag tot ziens!

Buurtvereniging De Kom werkt aan saamhorigheid binnen de samenleving.

Ons idee is de betrokkenheid bij de buurtbewoners te stimuleren. Wij nemen initiatieven om dit te optimaliseren.

Daarom organiseren wij activiteiten voor jong en oud

 

© 2013 - De Kom - Wepdiezainer -.

"Like" Buurtvereniging 'De Kom' op

Facebook en volg ons op Twitter: