Feestavond

Feestavond 2016

Jaarvergadering, bingo en winnaar van OS 2016!!!

 

We hadden onze jaarlijkse feestavond dit jaar op zaterdag 2 april 2016 bij Careza de Kroon. We begonnen zoals gewoonlijk met onze algemene ledenvergadering, om 20.00 uur opende Andre de vergadering en heette iedereen van harte welkom.

Andre nam alle agendapunten door en Esther las het jaarverslag voor van alle activiteiten welke we in het jaar 2015 hebben gedaan.

 

Zoals gewoonlijk ging de vergadering voortvarend en konden we onze tweede kop koffie nuttigen om daarna aan de borrel te gaan. Er waren veel mensen naar Careza de Kroon gekomen voor de jaarlijkse feestavond.

 

Rond negenen hadden we een bingo ronde. Dit keer was het niet met een bak vol ballen, maar er werd een geweldig sprookje voorgelezen over de boze wolf en de 7 geitjes (maar het waren er wel wat meer). En dit verhaal speelde zich af in Oud Zevenaar.

Nancy las het voor in het dialect, wat ze geweldig deed. We hadden voor deze bingo geweldige leuke prijzen gekocht, te weten de 1e prijs was een cadeaubon van Careza de Kroon om een keer gezellig een hapje te gaan eten en de 2e prijs een Liemers pakketje.

 

Na de bingo was er de borrel en met heerlijke hapjes tussendoor gemaakt door Mariëlle.

Rond tienen hadden we een quiz, met vragen over Oud Zevenaar. We moesten diverse vragen beantwoorden over o.a. de kerk, kunstwerken, gebouwen, historie en verenigingen. Het waren 45 vragen welke je mocht beantwoorden met A of B. Nou het was niet echt eenvoudig maar wel heel leuk opgezet Joop en Andre, heren super gedaan!

 

Toen iedereen de vragen klaar had, hebben we met het bestuur de vragen nagekeken en kwamen we er al gauw achter dat we 3 winnaars hadden met 34 punten.

En dat waren Wilhelmien ter Heerdt, Yvonne Heijneman en Manfred ter Heerdt. Zij hadden nog 1 vraag te gaan en deze vraag was: hoe lang is de kerk!

 

Yvonne zat het dichtste bij het goede antwoord en zij kreeg namens de buurtvereniging een ontbijtje voor twee personen van Bakkerij Godschalk en natuurlijk de grootste trofee en wel de beker van Os 2016.

Rond twaalven sloten we de avond af met een heerlijke zak friet.

 

Het was wederom super gezellig we kijken terug op een goed verzorgde en gezellige avond.

 

Esther Römer

 

 

"De Kom"

Oud-Zevenaar

 

Op deze website krijgt u een beeld van wie we zijn en wat we doen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de site, maar de beste manier om kennis te maken met de buurtvereniging is zelf meedoen. Dus lid worden en mee doen aan de activiteiten. Graag tot ziens!

Adres

Buurtvereniging 'De Kom'

Martinusweg 13

6905 AR Oud-Zevenaar

 

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Kijk hiervoor bij CONTACT

 

Buurtvereniging De Kom werkt aan saamhorigheid binnen de samenleving.

Ons idee is de betrokkenheid bij de buurtbewoners te stimuleren. Wij nemen initiatieven om dit te optimaliseren.

Daarom organiseren wij activiteiten voor jong en oud

 

© 2013 - De Kom - Wepdiezainer -.

"Like" Buurtvereniging 'De Kom' op

Facebook en volg ons op Twitter: