Activiteiten

Activiteiten

 

Buurtvereniging De Kom organiseert jaarlijks meerdere activteiten voor jong en oud.

 

Hieronder vind je een overzicht.

Nieuwjaarsreceptie

 

De jaarlijkse nieuwjaarsborrel is altijd weer een succes. Onder het genot van een hapje en een drankje wensen we elkaar het beste voor het komende jaar.

Lees verder >>>

Feestavond

 

De feestavond valt samen met de Algemene Ledenvergadering ook wel Jaarvergadering genoemd van de buurtvereniging. Een gezellig samenzijn met een kleine activiteit.

 

Lees verder >>>

"De Kom"

Oud-Zevenaar

 

Op deze website krijgt u een beeld van wie we zijn en wat we doen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de site, maar de beste manier om kennis te maken met de buurtvereniging is zelf meedoen. Dus lid worden en mee doen aan de activiteiten. Graag tot ziens!

Adres

Buurtvereniging 'De Kom'

Martinusweg 13

6905 AR Oud-Zevenaar

 

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Kijk hiervoor bij CONTACT

 

Paaseieren zoeken

 

Elk jaar met Pasen gaan de kinderen of kleinkinderen van de leden weer op zoek naar de paaseierenin de wei of tegen de dijk.

 

Lees verder >>>

Barbecue

 

Eén van de hoogtepunten van de vereniging is de jaarlijkse BBQ. Op het schoolplein of een locatie bij één van de leden. Een gezellig samenzijn met vertier voor de kinderen.

 

Lees verder >>>

Sinterklaas

 

Ook het jaarlijks terugkerende Sinterklaasfeest voor de kinderen is één van onze activiteiten. Sinds 2012 weer in de prachtige nieuwe Brede School St. Martinus.

 

Lees verder >>>

Fietstocht

 

Elk jaar wordt er een fietstocht uitgezet door en voor de leden van de vereniging. Een tocht door onze mooie omgeving met een bezoek aan......

 

Lees verder >>>

Najaar activiteit

Een steeds wisselende activiteit voor jong en oud. Nacht van de nacht, Smokkeltocht en de GPS puzzelwandeltocht zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Lees verder >>>

Aansprakelijkheid

 

Eenieder neemt voor eigen risico deel aan de door de buurtvereniging georganiseerde evenementen. Het bestuur is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook.

Buurtvereniging De Kom werkt aan saamhorigheid binnen de samenleving.

Ons idee is de betrokkenheid bij de buurtbewoners te stimuleren. Wij nemen initiatieven om dit te optimaliseren.

Daarom organiseren wij activiteiten voor jong en oud

 

© 2013 - De Kom - Wepdiezainer -.

"Like" Buurtvereniging 'De Kom' op

Facebook en volg ons op Twitter: