Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2016

 

Op 9 januari werd de nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging gehouden.

Een kleine veertig personen hebben de gang naar Careza de Kroon gemaakt om elkaar alle goeds te wensen voor het nieuwe jaar.

 

Het was weer een ouderwets gezellige middag en zoals gewoonlijk zag het café zeer sfeervol uit met brandende kaarsjes en op de tafels stonden allerlei lekkere hapjes zelfs een schoteltje met oliebollen.

André heette iedereen van harte welkom, wenste alle aanwezigen een gelukkig en gezond 2016 en gaf in het kort een weergave van de activiteiten in 2015. Tevens deelde hij mede dat de barbecue dit jaar niet op een zondag maar op een zaterdag wordt gehouden en wel op 16 juli, met als aanvangstijd plusminus 17.00 uur. Ook werd er een mededeling gedaan omtrent het opzetten van een buurt WhatsApp, dit n.a.v. twee inbraken aan de Dijkweg.

Daarna hief hij het glas om te proosten op het nieuwe jaar. Onder het genot van diverse hapjes werd er weer gezellig nagepraat en geborreld. Sommigen konden er niet genoeg van krijgen en zijn tot in de kleine uurtjes gebleven.

Klik hier om de sfeerbeelden te zien, die gemaakt zijn door Marian Godschalk.

Joop

"De Kom"

Oud-Zevenaar

 

Op deze website krijgt u een beeld van wie we zijn en wat we doen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de site, maar de beste manier om kennis te maken met de buurtvereniging is zelf meedoen. Dus lid worden en mee doen aan de activiteiten. Graag tot ziens!

Adres

Buurtvereniging 'De Kom'

Martinusweg 13

6905 AR Oud-Zevenaar

 

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Kijk hiervoor bij CONTACT

 

Buurtvereniging De Kom werkt aan saamhorigheid binnen de samenleving.

Ons idee is de betrokkenheid bij de buurtbewoners te stimuleren. Wij nemen initiatieven om dit te optimaliseren.

Daarom organiseren wij activiteiten voor jong en oud

 

© 2013 - De Kom - Wepdiezainer -.

"Like" Buurtvereniging 'De Kom' op

Facebook en volg ons op Twitter: